Jag har ett nästan sjukligt sug att fotografera mat som jag lagat. Jag undrar varför.
4 kommentarer:
Anonym
sa...
Hörru din italienera, jag ser med en gång att pastan är överkokt, två tre minuter typ. Dåligt. Men jag gillar berget med parmesan. Och att du bara använder fina råvaror - a och o i ett italienskt kök.
Carlsson, jag lyssnar inte på någon som tror att världens bästa pizzor görs i Nepal, någon som äter pommes varje dag. Dessutom har jag hört ryktesvägen att du går runt i Nepal med Kex-Choklad shorts och att du har tänkt att döpa din förstfödde till Banan-Lassie. Det är inte ok...
4 kommentarer:
Hörru din italienera, jag ser med en gång att pastan är överkokt, två tre minuter typ. Dåligt. Men jag gillar berget med parmesan. Och att du bara använder fina råvaror - a och o i ett italienskt kök.
ensamhet
jr
Carlsson, jag lyssnar inte på någon som tror att världens bästa pizzor görs i Nepal, någon som äter pommes varje dag. Dessutom har jag hört ryktesvägen att du går runt i Nepal med Kex-Choklad shorts och att du har tänkt att döpa din förstfödde till Banan-Lassie. Det är inte ok...
JR
Ja, där har vi det nog.
Skicka en kommentar