fredag, augusti 24, 2007

Attention whores

Sälar är lite som orienterare. Ungefär var femtonde år så börjar de tillsynes oprovocerat och oförklarligt att dö. Så håller de på i ett år ungefär, får vara med på aktuellt och så. Sedan slutar de lika oförhappandes med okynnesdöendet. I cirka femton år. Sen går de på det igen.

8 kommentarer:

Anonym sa...

The Circle of Life

mikebike sa...

hahahahaha... fy fan detta var det roligaste inlägget jag läst på någon blogg på länge. big up killen!

Anonym sa...

Verkligen sjukt roligt inlägg. Och vissa andra är verkligen vackra. Det här är ju med säkerhet sveriges bästa blogg just nu. Varför är det inte är någon som marknadsför den förstår jag inte. Expressen eller metro eller något borde ju köpa in sig! Gipskatten är ju träffsäkrast i landet. Är det ingen som kan lansera den här bloggen lite mer för allmänheten? Jag vet att den kommer att slå, och då kan jag säga att jag var en av de första läsarna. Då blir jag också populär:) Länka hit nu alla ni som har bloggar, jag vill också bli populär!

/Sofie

Gipskatten sa...

Oj! Det där var riktigt fint för självförtroendet! Sofie, om den här bloggen ökar i popularitet ska du få ta del av kakan efter de där fina orden. Haha. Hur det skulle gå till förstår jag däremot inte.

Och alla ni andra, gå in på mikebikes blogg. Det är den bästa. http://bloggfrossa.blogspot.com

Det säger jag inte bara för att säga det. Det är den en av två jag läser regelbundet. Den andra är min kompis Saras blogg. Jag vet inte vad hon tycker om att jag gör reklam för den, men här är adressen. Om hon misstycker får jag väl ta bort den.

http://sssarasss.blogspot.com

Det är de enda två jag läser regelbundet.

Förut skrev ett geni den här bloggen.

http://grekiskgris.blogspot.com

Han har tyvärr lagt av, men jag tycker att alla skall gå in där och läsa. Det är hur bra som helst.

Nu vet ni det.

Anonym sa...

Jag slutade skriva på bloggen bara för att du var en mycket bättre skribent. Jag håller med Sofie, du är bäst i landet just nu. (Jag hatar dig.)

Gipskatten sa...

Lägg ägg Carlsson! Sluta med snickesnacket och börja med skrivandet. Det är inte schysst med så långa konstpauser som du jobbar med. Inte schysst alls. En hel förort håller andan. Minst.

Sara sa...

tack petter! kvalitén på mina blogginlägg är dock väldigt skiftande, för tillfället åtminstone. men du blir bara bättre och bättre! det är kul!

Anonym sa...

det jag gillade allra bäst va titeln. "Attention whores", vill bara säga: "jag e här nu!" efter.
Grekgrisen e tillbaka! Bra för konkurensen, sjukt att ens vänner e bäst i hela världen, vilken lyx.
jr