måndag, augusti 06, 2007

Det var som fan...

Drack öl på Andra långgatan häromdagen.
Noterar att det sitter 8 rullstolsbundna och dricker long island ice tea.
Inga konstigheter, inget speciellt med det.

Igår får jag höra att de alla tagit "rullnota".

Det är lite speciellt.
Det tycker jag nog.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Även jag drack en öl med min kompis på 2 Långgatan häromdagen.
Kanske var det samma rullstols crew jag mötte?
I vilket fall så hade dom en icke rullstolsbunden person med i gänget som skulle testa att göra trix med någons rullstol.
Ganska spexigt och ganska kul, tills han trillar ur rullstolen och alla börjar applådera.
Först trodde jag att det var en rullstolsbunden person som blivit för full och trillade ur sin stol, och då mådde jag så himla dåligt, dels för att det i sådant fall skulle finnas en rullstolsbundnas fylle humor som dessutom är jävlig lik fulla svenskar på Mallis humor och jag hoppas att du instämmer i att detta är maximal äcklighet!
Sen insåg jag till min förfäran att jag mådde dålig över att det finns en hel uppsjö av rullstols humor som jag inte har upplevt ( då jag inte känner någon i rullstol) och att jag faktiskt kände ett sting av avundsjuka över att dom hade någon slags gemenskap som jag och min kompis hur mycket vi en glodde inte skulle få uppleva den kvällen.
(Sen fick jag ångest över att jag tänkte så och började noja över att antingen jag någon i min familj el en vän skulle hamna i rullstol som straff för att jag stod och var avundsjuk över deras gemenskap.)

Om det var samma rullstols crew så får jag nog tyvärr uppta min avundsjuka lite i kväll för jag tycker det är en fantastisk bragt att ta rullnota!
Själv e jag sådan tönt att jag aldrig skulle våga ta någon form av flyktnota.

Anonym sa...

vadå? 8 mongon i rullstol som dricker long island ice tea!!
Det e väl jättekonstigt och jättespeciellt!!

jr

Gipskatten sa...

Anonym: Haha. Sådana här kommentarer vill vi se mer av.

JR: Inte i min värld, inte i min värld.

Gipskatten sa...

Anonym: Förresten...

"Kanske var det samma rullstols crew jag mötte?"

Du menar att det kan finnas fler?

laran sa...

Hade jag sett det här live hade jag förmodligen haft svåra magkramper. Det är ju hur kul som helst! och oväntat. Får man ens rulla efter en tia sprit? Även jag har missat rullstolsskämten. Permobilskämt är dock vanligt förekommande i umgängeskretsen.

Anonym sa...

Antagligen kan det finnas fler.

Lite som rivaliserande mc gäng...(fast fredligare kanske?)
& Mc gäng ju hur många som hellst.

Anonym sa...

En polare såg ett rullstolsgäng på Kungen härom veckan och en av dem hade, med en long island icetea, kommit fram till honom och varit väldigt trevlig. Han tyckte det var lite obekvämt att en rullstolsbunden, eller rullstolsburen är väl den korekta termen, raggade på honom eftersom det för honom var en ditintills unik situation. Efter att de pratat ett tag och tjejen i det närmaste hade druckit ur sin drink tog han mod till sig och drog ett skämt, nämligen "du börjar allt bli lite rund om fötterna nu tror jag". Det var tyvärr inte uppskattat.

Anonym sa...

Jag garvar så jag viker mig!